Δείτε τις υπηρεσίες μας

Απώλεια βάρους

Η απώλεια σωματικού βάρους γίνεται ομαλά, με εξατομικευμένο διατροφολόγιο ,πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ποικιλία τροφίμων ,χωρίς στερήσεις .

Ισορροπημένη Διατροφή /Υγιές σώμα

Έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές αν τρως σωστά ; Σε ενδιαφέρει η σωματική υγεία ; Έχεις ένα φυσιολογικού βάρους σώμα αλλά δεν τρως σωστά ; Tότε θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα διατροφής με στόχο την διατροφική εκπαίδευση μέσω της πρόσληψης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών . Φρόντισε το σώμα σου , τρώγοντας υγιεινά

Διατροφική εκπαίδευση γονέα /παιδιού

Διαχείριση βάρους . Εκπαίδευση γονέα/ παιδιού σχετικά με την διατροφή σε κάθε ηλικιακό στάδιο και τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού με στόχο ένα υγιές σωματικό βαρος.

Αθλητική Διατροφή

Στοχοποίηση διατροφολογίου στις ενεργειακές ανάγκες σου και τις ενεργειακές σου δαπάνες κατά την άσκηση . Με στόχο την μεγιστοποίηση της δύναμης και τις αντοχής κατά την προπόνηση ή την προετοιμασία για έναν κρίσιμο αγώνα. Είτε είσαι ερασιτέχνης ,είτε επαγγελματίας μπορούμε να φτιάξουμε μαζί ένα πρόγραμμα Διατροφής στις δικές σου ανάγκες .

Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Οι διατροφικές επιλογές κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού επηρεάζει άμεσα το έμβρυο. Μάθε τους κατάλληλους διατροφικούς συνδυασμούς με ένα διατροφικό πλάνο ,πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά . Προσέχοντας παράλληλα την πρόσληψη σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της κύησης

Κλινικά Περιστατικά

Αξιολόγηση των κλινικών αναγκών ή παθήσεων του διαιτώμενου .
Φρόντισε τη διατροφή σου και μάθε να διαχειρίζεσαι διατροφικά παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης , υπέρταση , υπερινσουλιναιμία, υπερχοληστορολαιμία ,καρδιαγγειακές παθήσεις και ορμονικές διαταραχές . Μάθε για τη σωστή διατροφή με στόχο την κάλυψη των ανεπαρκειών σε βιταμίνες και μέταλλα . Καθώς και την αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών και άλλων συγγενών παθήσεων

Διατροφικές διαταραχές

Η διαχείριση της ανορεξίας και της βουλιμίας προϋποθέτει μια ομαδική αντιμετώπιση . Σε συνδυασμό με άλλες ειδικότητες θα αποκτήσεις μια νέα σχέση με την πρόσληψη τροφής .

Ανάλυση σύστασης σώματος

Γνώρισε το σώμα σου μέσω της ανάλυση σύστασης . Πόσα κιλά μυικής μάζας και λίπους έχεις ; Τι ποσό ενυδάτωσης ; Μάθε την σύσταση τους και παρατήρησε τη μεταβολή τους μέσα από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα Διατροφής και άσκησης .

Online Coaching Διατροφής

Αξιοποιούμε την τεχνολογία με τις online Συμβουλευτικές – Coaching συνεδρίες στις οποίες δίνεται η δυνατότητα να επιτύχεις τους διατροφικούς στόχους εξ’ αποστάσεως

Τι περιλαμβάνει μια συνεδρία;

Ιατρικό Ιστορικό

Λήψη ιατρικού ιστορικού για τον σχεδιασμό διαιτολογίου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες . Στόχος ενός διατροφικού πλάνου είναι η βελτίωση των δεικτών υγείας , για αυτό και είναι σκόπιμο να υπάρχουν πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις .

Ανάλυση Σώματος

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται ζύγισμα , μέτρηση περιφερειών μηρών και μέσης . Αξιολογούμε την σύσταση σώματος με το μηχάνημα νέας τεχνολογίας βιοηλεκτρικής εμπέδησης Tanita MC780 . Καθώς και αξιολογούμε το τοπικό λίπος με την χρήση δερματοπτυχόμετρου , πραγματοποιώντας την μέτρηση σε τέσσερα σημεία.

Πρόγραμμα Διατροφής

Με γνώμονα τον ιατρικό ιστορικό , την ανάλυση σύστασης σώματος αλλά και τις ανάγκες του διαιτώμενου σχεδιάζουμε μαζί το πρόγραμμα διατροφής . Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιθυμίες σας . Με οδηγό την Μεσογειακή διατροφή ,με ποικιλία και επιλέγοντας από όλες τις ομάδες τροφίμων δημιουργούμε ένα πρόγραμμα με στόχο κάλυψη των ενεργειακών αναγκών και την επίτευξη του στόχου μας.

Στοχοποίηση

Οι στόχοι είναι σημαντικοί για κάθε προσπάθεια. Πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι . Για αυτό οι στόχοι μας πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμοι και όχι μακρυπρόθεσμοι . Οι στόχοι θέτονται σε κάθε συνεδρία και μαζί αξιολογούμε τα αποτελέσματα στην επόμενη συνάντησή μας.